2011 m. birželio 20 d., pirmadienis

Bulviniai sklindžiai su mėsa

 Reikės:

4-5 didelių bulvių
1  nedidelio svogūno
2 kiaušinių
apie 150 g maltos mėsos
druskos
pipirų
žalumynų
aliejaus kepimui

* Bulves sutarkuoti smulkia tarka, įmušti kiaušinį, įberti druskos, pipirų ir viską išmaišyti.
   Į mėsą įmušti kiaušinį, dėti druską, pipirus, žalumynus ir viską išmaišyti (aš viską sudėjau į "blenderį" ir sumaliau, man taip labiau patinka, nes įdaras gaunasi vientisesnis :))
   Į įkaitintą aliejų dėti šaukštą bulvių masės, ant viršaus įdaro ir dar vieną šaukštą bulvių. Apkepti iš abiejų pusių.

Skanaus!

4 komentarai:

  1. Labai mėgstu toookius patiekaliukus, mmm...kad kas dabar atneštų ir padėtų palei nosį bent pora tokių garuojančių paplotėlių :)...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na va, būtum anksčiau parašius, būčiau mestelėjus keletą, ale kad neliko :))) Tėtis nelabai buvo sužavėtas šiandieniniu meniu, bet vistiek viską sušlamštė :D
    O aš irgi labai mėgstu :) pamenu, močiutė dažnai kepdavo, tik be mėsos :)visą savaitę jau svajojau apie juos, bet tėtis vis nukreipdavo kita linkme :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na bet tėtis koks išrankus :DD oi išlepintas damų savo :DD

    AtsakytiPanaikinti
  4. Močiūtė jį išlepino, o dabar mum tenka kentėt :D bet kai mama padaro valgyt, tai viskas tinka, o iš mano maisto tai visada išsityčioja :D

    AtsakytiPanaikinti