Reikės:
4-5 didelių bulvių
1 nedidelio svogūno
2 kiaušinių
apie 150 g maltos mėsos
druskos
pipirų
žalumynų
aliejaus kepimui
* Bulves sutarkuoti smulkia tarka, įmušti kiaušinį, įberti druskos, pipirų ir viską išmaišyti.
Į mėsą įmušti kiaušinį, dėti druską, pipirus, žalumynus ir viską išmaišyti (aš viską sudėjau į "blenderį" ir sumaliau, man taip labiau patinka, nes įdaras gaunasi vientisesnis :))
Į įkaitintą aliejų dėti šaukštą bulvių masės, ant viršaus įdaro ir dar vieną šaukštą bulvių. Apkepti iš abiejų pusių.
Skanaus!
Labai mėgstu toookius patiekaliukus, mmm...kad kas dabar atneštų ir padėtų palei nosį bent pora tokių garuojančių paplotėlių :)...
AtsakytiPanaikintiNa va, būtum anksčiau parašius, būčiau mestelėjus keletą, ale kad neliko :))) Tėtis nelabai buvo sužavėtas šiandieniniu meniu, bet vistiek viską sušlamštė :D
AtsakytiPanaikintiO aš irgi labai mėgstu :) pamenu, močiutė dažnai kepdavo, tik be mėsos :)visą savaitę jau svajojau apie juos, bet tėtis vis nukreipdavo kita linkme :D
Na bet tėtis koks išrankus :DD oi išlepintas damų savo :DD
AtsakytiPanaikintiMočiūtė jį išlepino, o dabar mum tenka kentėt :D bet kai mama padaro valgyt, tai viskas tinka, o iš mano maisto tai visada išsityčioja :D
AtsakytiPanaikinti