2011 m. gegužės 14 d., šeštadienis

Pyragas su žemuogėmis



Reikės:

4 kiaušinių
200 g cukraus
100 g sviesto
100 g žemuogių
sodos
miltų (kad tešla būtų grietinės tirštumo)

Gaminimas:

Kiaušinius išplakti su cukrumi. Sviestą išlydyti ir supilti į kiaušinių masę, viską gerai išmaišyti, sudėti sodą, miltus ir žemuoges.
Skardą ištepti sviestu ar aliejumi, pabarstyti džiuvėsėliais, supilti tešlą ir kepti apie 45 min. 180 laipsnių temperatūroje.
P.S. tikslaus kepimo laiko pasakyti negaliu, nes ar pyragas iškepęs tikrinu kepimo eigoje, smeigdama medinį pagaliuką.

Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą